Як перевірити, хто заблокував вас у Twitter

Twitter дозволяє своїм користувачам налаштувати свій канал і відфільтрувати вміст, який вони не хочуть бачити. Один із варіантів – заблокувати когось. Якщо вам цікаво, чи заблокували вас у Twitter, але не знаєте, як це підтвердити, ви в правильному місці.

Як перевірити, хто заблокував вас у Twitter

У цій статті ми обговоримо, як перевірити, хто заблокував вас у Twitter. Разом із цим ми запропонуємо поради та рекомендації, які можна використовувати, якщо ви хочете заблокувати когось, не усвідомлюючи цього, або не бачити конкретних слів.

Як перевірити, хто заблокував вас у Twitter

Коли хтось блокує вас, ви не отримаєте сповіщення про це.

Ось що відбувається, якщо вас заблокували:

  • Ви не бачите твітів цієї людини.
  • Ви не отримуєте сповіщень про їхній обліковий запис.
  • Ви не бачите коментарів чи відповідей у ​​розмові цієї особи.
  • Технічно ви можете надіслати їм повідомлення, але вони його не отримають.

Якщо ви підозрюєте, що вас заблокували в Twitter, погана новина полягає в тому, що додаток не дає уявлення про те, хто і коли це зробив. Однак це не означає, що немає способу дізнатися, хто вас заблокував.

А саме, ви можете вручну перевірити, хто вас заблокував у Twitter. Для завершення процесу може знадобитися деякий час, але ви можете перевірити це за кілька секунд, якщо маєте на увазі конкретного користувача.

Виконайте наведені нижче дії, щоб визначити, чи хтось заблокував вас у Twitter:

  1. Відвідайте веб-сайт Twitter або запустіть мобільний додаток.

  2. Знайдіть відповідну особу.

  3. Якщо ви бачите їхній профіль, це означає, що ви не заблоковані. Якщо ви бачите «Ви заблоковані. Ви не можете слідкувати або переглядати твіти [ім’я користувача]», це означає, що вони заблокували вас.

Хоча деякі можуть подумати, що не отримали сповіщення про блокування, на жаль, у Twitter є вагома аргументація для цього рішення. А саме, вся мета блокування когось полягає в тому, щоб уникнути небажаних або непотрібних взаємодій. Twitter поважає конфіденційність своїх користувачів, тому він не надає жодної інформації про людей, які вас заблокували. Те ж саме стосується і коли ви когось блокуєте.

Використовуйте сторонні послуги

Сторонні служби, такі як Blolook, корисні, якщо ви хочете знати, скільки людей заблокували ваш обліковий запис. Але додаток не дає уявлення про імена людей.

Ось як ним користуватися:

  1. Відкрийте браузер і перейдіть до Blolook.
  2. Увійдіть у свій обліковий запис Twitter.
  3. Перевірте кількість людей, які вас заблокували.

Додаткові поширені запитання

Чи можу я заблокувати когось у Twitter без того, щоб він міг сказати?

Як уже згадувалося, коли ви заблокуєте когось у Twitter, вони не отримають сповіщення про це. Але вони можуть здійснити пошук у вашому профілі та встановити, що їх заблокували.

Якщо ви не хочете бачити чиїсь твіти чи коментарі, ви можете видалити їх зі своєї стрічки, вимкнувши звук. Таким чином, ви не заблокуєте їх, але не зможете побачити їхні публікації на своїй хронології. Користувачі з вимкненими обліковими записами не знають, що ви їх вимкнули.

Ігнорування облікового запису не означає скасування підписки на нього. Людина залишається у списку ваших підписників, але ви не бачитимете жодних оновлень. Крім того, вони все одно зможуть надсилати вам повідомлення, згадувати або відповідати вам, і ви все одно отримуватимете сповіщення про це.

Ви також можете вимкнути звук облікового запису, на який ви не підписалися. У цьому випадку ви не отримуватимете сповіщень про відповіді та згадки цієї особи.

Twitter дає два способи вимкнути звук когось: із твіту чи профілю.

Ось як вимкнути звук із твіту:

1. Відвідайте веб-сайт Twitter або відкрийте мобільний додаток.

2. Знайдіть відповідний твіт у своїй стрічці.

3. Натисніть три крапки біля твіту.

4. Натисніть «Вимкнути звук».

Якщо ви хочете відключити профіль, виконайте наведені нижче дії.

1. Перейдіть на веб-сайт Twitter або відкрийте мобільний додаток.

2. Знайдіть людину, яку хочете вимкнути, і відкрийте її профіль.

3. Натисніть три крапки.

4. Виберіть «Вимкнути звук».

Twitter захищає конфіденційність користувачів

Twitter не пропонує можливості побачити, хто вас заблокував. Додаток піклується про захист конфіденційності кожного користувача, тому ви не отримуєте сповіщень, коли вас заблокували. Якщо ви підозрюєте, що певний користувач заблокував вас, ви можете пошукати в його профілі та перевірити, чи заблокований ви. Ви також можете скористатися сторонніми службами, щоб побачити, скільки людей заблокували вас.

Сподіваємося, ця стаття навчила вас, як перевірити, хто заблокував вас у Twitter. Крім того, ми сподіваємося, що ви зрозуміли, як перестати бачити чиїсь публікації, щоб вони не могли розпізнати, і як вимкнути певні слова.

Що ви робите, коли не хочете бачити чиїсь твіти? Чи використовуєте ви один із методів, які ми згадували вище? Розкажіть нам у розділі коментарів нижче.