Як назавжди видалити свій обліковий запис Uber

Uber – це чудовий сервіс, доступний для більшості людей у ​​населених пунктах. Як служба таксі, ви можете використовувати додаток, щоб хтось приїхав, забрав вас і доставив до потрібного вам місця. Створивши обліковий запис, ви можете швидко замовити поїздку, зберегти місця, які ви часто відвідуєте, і навіть встановити певне місце на карті.

Як назавжди видалити свій обліковий запис Uber

Але що станеться, якщо ви більше не хочете користуватися Uber? Чи можете ви видалити весь обліковий запис Uber і все, що з ним додається? У цій статті ми покажемо вам усе, що вам потрібно знати про видалення облікового запису Uber.

Як видалити свій обліковий запис Uber

Якщо ви більше не хочете користуватися Uber, ви можете назавжди деактивувати свій обліковий запис. На щастя, зробити це досить просто, і ви можете видалити свій обліковий запис Uber за допомогою мобільного додатка або Інтернету. Застрибнемо відразу.

Як видалити свій обліковий запис Uber – Мобільні пристрої

Якщо у вас є доступ лише до свого мобільного пристрою (смартфона), ви можете видалити свій обліковий запис, виконавши такі дії:

  1. Відкрийте додаток Uber та увійдіть.
  2. Торкніться значка меню у верхньому лівому куті (три горизонтальні лінії).

  3. Торкніться «Налаштування‘ з меню.

  4. Далі торкніться «Конфіденційність.’

  5. Прокрутіть донизу сторінки та торкніться «Видалити аккаунт.’

  6. Виконайте кроки підтвердження, щоб увійти, введіть код, який вам надіслали. Потім натисніть «Продовжити», щоб скасувати свій обліковий запис Uber.

Пам’ятайте, що це призведе до видалення всіх ваших облікових записів Uber, навіть Uber Eats.

Як видалити Uber Eats – веб-браузер

Іноді легше працювати за комп’ютером. Якщо у вас є такий доступний, виконайте такі дії, щоб видалити свій обліковий запис Uber:

  1. Перейдіть на сторінку деактивації Uber і увійдіть у свій обліковий запис.

  2. Прокрутіть униз і натисніть «Продовжуйте.’

  3. Виконайте вказівки, щоб видалити всі свої облікові записи Uber.

Як видалити обліковий запис водія Uber

За останні кілька років водіння для Uber стало популярним джерелом доходу для багатьох людей. Завдяки гнучкому графіку та можливості працювати коли завгодно, Uber може бути дуже привабливим. Але що ви можете зробити, якщо ви більше не хочете працювати в компанії?

У додатку неможливо видалити обліковий запис Uber Driver. Якщо ви видалите свій обліковий запис, дотримуючись наведених вище інструкцій, ваш обліковий запис водія все ще існуватиме. Щоб остаточно видалити свій обліковий запис, якщо ви водій Uber, вам потрібно відвідати цей веб-сайт.

Заповніть анкету та надішліть її команді підтримки Uber. Ваш обліковий запис буде остаточно закрито через 30 днів. Цей період очікування дає вам час для відновлення наявного облікового запису, якщо ви передумаєте.

Що станеться, коли ви видалите свій обліковий запис

Коли ви вперше надішлете запит на видалення облікового запису Uber, його буде деактивовано. Це означає, що обліковий запис все ще існує. Через 30 днів, якщо ви не ввійшли знову, ваш обліковий запис Uber буде видалено назавжди. Це 30-денне вікно дає вам час передумати, і якщо ви вирішите зберегти свій обліковий запис, просто увійдіть знову, щоб повторно активувати його.

Видалення облікового запису призведе до видалення будь-яких кредитів, рекламних акцій або винагород, пов’язаних із вашим обліковим записом, і вилучить ваш рейтинг, що означає, що якщо ви хочете використовувати Uber в майбутньому, ви почнете з нуля. Uber стверджує, що може зберігати певну інформацію навіть після того, як ваш обліковий запис буде видалено «як це вимагається або дозволено законом», але не надали детальніших даних.

Питання що часто задаються

Ось ще кілька відповідей на ваші найчастіші запитання про Uber.

Як видалити обліковий запис Uber, не видаляючи обліковий запис Uber Eats?

На жаль, ваш обліковий запис Uber Eats і Uber є одним і тим же. Якщо ви видалите один, ви видалите інший (якщо ви не використовуєте інший номер телефону та електронну адресу для доступу до своїх облікових записів). Однак ви можете звернутися до служби підтримки Uber за додатковою допомогою.

Скільки часу потрібно, щоб видалити обліковий запис Uber?

Коли ви виберете опцію видалення облікового запису, вона негайно зникне. Але ви все ще можете ввійти в нього, використовуючи той самий номер телефону/електронну пошту та пароль протягом 30 днів. Після цих перших 30 днів ваш обліковий запис буде видалено назавжди.

Як відновити свій обліковий запис Uber після його видалення?

Якщо у вас все ще триває 30-денний пільговий період, все, що вам потрібно зробити, це увійти у свій обліковий запис Uber. Після 30-денного пільгового періоду вам потрібно буде створити новий обліковий запис. На жаль, ви не побачите жодної з ваших минулих поїздок чи вмісту.